Op verzoek van Mer Phea, het hoofd van House of Hope, het tehuis voor de allerkleinste van 0 – 6 jaar, werd gevraagd of wij wat konden doen voor haar. De keuken en de medicijnkamer waren aan een grote opknapbeurt toe en de overkapping waar de kinderen met slecht weer of bij veel zon buiten konden spelen was te gevaarlijk geworden. Teveel plekken waar de kinderen zich aan konden bezeren, slecht tegelwerk enz. Onderstaande foto’s zeggen genoeg.

 

 

We besloten offertes aan te vragen voor renoveren van keuken(nieuw raam, aanrecht nieuw en verdubbelen, afzuiging, nieuwe tegels enz.) en medicijnkamer(nieuw raam, vakkenkast, koelkast, aanrecht nieuw enz.) en de overkapping te slopen en geheel iets grotere nieuwe te bouwen. DE oude was te slecht, alle hout was bijna helemaal rot. Na enkele maanden arbeid mag het resultaat er zijn. Een mooie nieuwe keuken met een dubbel aanrecht, afzuiging, ventilators, nieuw gastoestel, laagje verf en ook de medicijnkamer ziet er heel netjes uit. Ook hier nieuw aanrecht, medicijn netjes in de vakkenkast. Medicijnen welke gekoeld moet staan in een grote koelkast, ventilator enz.
En de overkapping kun je gerust paviljoen noemen. Mooie beschermde plek voor zowel zon als regen, verlichting, ventilatoren, prachtig. Zie ook onderstaande foto’s.

 

 

 

 

 

Related Projects