In overleg met father Mike en staf hebben we besloten om dit jaar als doelstelling te gaan voor het volgende;

Het kweken van allerlei groenten is ook zeer belangrijk zeker voor hun eigen gebruik. Zo hebben we in het verleden ook geholpen om zelf voor het gehele jaar in hun rijstverbruik te voorzien. Men heeft gemiddeld 500 kg per week nodig, dit is 26.000 kg rijst per jaar !!! Middels een biologische mestfabriek(zie doelstelling 3,  2012-2014) om de grote hoeveelheden grond vruchtbaar te maken, heeft men dit reeds vele jaren kunnen doen. Helaas door de grote droogte van de afgelopen twee jaar is dit niet helemaal gelukt. REGEN REGEN!!

Vandaar onze doelstelling om genoeg water te krijgen zowel voor de groentetuinen en een update te maken  voor alle tehuizen, want ook daar ondervond men onlangs problemen. Het huidige water wordt gevonden op ± 35 meter diep. Eerste testen wijzen uit dat men nu moet boren tot ± 60 meter diep!!

Een schrikbeeld van de laatste jaren, veel te weinig regen, droogte!!

Inmiddels heeft men al een begin gemaakt met het boren naar het water op de 12 rai farm oftewel de leerboerderij daar waar de groenten gekweekt en verbouwd gaan worden. Ook de toren geschikt voor een tweetal grote vaten is gestart.

Related Projects