Wij, Stichting Vrienden van Sarnelli, Léon & Henriëtte Ben & Angelique, vormen sinds de oprichting 16-12-2008 het bestuur van de stichting.

Bestuurssamenstelling:
Voorzitter: Angelique Ummels-Feijt.
Secretaris: Léon Castermans.
Penningmeester: Ben Ummels.
Bestuurslid: Henriëtte Castermans-Wageners.

Dan als vaste vrijwilligers: Tommie Sanders webmaster en Kees Gilvert die alle vertalingen voor ons verzorgd.
Bedrijven die ons een warm hart toedragen vindt U onder rubriek “Links”.
Sinds onze oprichting worden wij ook aangemerkt als een stichting met ANBI-status ( Algemeen Nut Beogende Instelling).

Ben & Angelique

Hallo allemaal,

In 2005 brachten wij voor het eerst een bezoek aan het Sarnelli House in Thailand. Met open armen werden wij ontvangen. We kregen een rondleiding langs alle tehuizen en maakte kennis met de medewerkers en kinderen. Een bezoek om nooit meer te vergeten!

In het House of Hope, het baby huis, werd er om dat moment een klein meisje met HIV besmet, van 3 jaar, binnengebracht. Haar moeder had AIDS en had geen geld om voor haar kindje eten en/of medicijnen te kopen. Ze vertrouwde de kleine Soi toe aan de zorgen van Sarnelli. Ik zal nooit vergeten het verdriet in de ogen van de moeder toen ze haar kindje achterliet. Afschuwelijk!

Wat ons in die dagen erna opviel was met hoeveel liefde er door de “mairs” (moeders/verzorgsters) voor al deze kinderen werd gezorgd. Waar andere mensen deze kinderen meden, vies van hun waren, gaven zij deze kinderen aandacht, een liefdevol thuis.

In de afgelopen jaren hebben we het Sarnelli House zien groeien. Dankzij giften gaan de kinderen naar school, krijgen ze medicijnen, hebben ze een eigen bed, kleding, is er een programma ontwikkeld voor tiener meisjes etc.

Helaas komen er steeds meer en meer HIV/Aids geïnfecteerde kinderen bij! Aids is en blijft een probleem in Thailand.

Fr. Mike Shea’s onvermoeibare inzet voor deze, aan hun lot overgelaten, kinderen is voor ons een bron van inspiratie.

Door deel uit te maken van de Stichting Vrienden van Sarnelli hopen wij deze kinderen nu en in de toekomst te kunnen helpen op de voor hen ongetwijfeld moeilijke weg door het leven!

Een kind moet toch kind kunnen zijn!

Liefs,
Ben & Angelique Ummels

Ben Ummels
Ben Ummels

Mijn naam is Ben Ummels. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als assistent fysiotherapeut in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik manager van de meidengroep DéJà Vu, een succesvolle Limburgse groep waarvan mijn vrouw, Angelique, leadzangeres is. Ik heb de opleiding sportmasseur gedaan en ben naast mijn drukke baan in het AZM en het managen van DéJà Vu als het even kan te vinden in de sportschool waar ik me heerlijk kan uitleven op de apparaten.

Angelique Ummels
Angelique Ummels

Ik ben Angelique Ummels en ben parttime werkzaam als Verkoop Adviseur bij de SNS Bank. Een leuke en afwisselende baan. Daarnaast vorm ik samen met Eefje en Denise de meidengroep DéJà Vu. Een Limburgse groep die door heel Limburg en België optredens verzorgt. Samen met Ben, mijn man, vind ik het heerlijk om te reizen. Een vakantie opsplitsen in een weekje vrijwilligerswerk en een weekje vakantie maakt een reis voor mij altijd weer compleet.

Leon & Henriëtte

Beste mensen,

Na vele jaren aan het Ronald McDonald Huis giften gedaan te hebben zijn we door de zeer enthousiaste verhalen van Ben & Angelique gefascineerd geraakt door het Sarnelli House.
In 2007 hadden we besloten om alle giften en geschenken welke we ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Chromin hadden ontvangen te doneren aan het Sarnelli House.
Samen met Ben & Angelique hebben we een mooi bedrag aan Father Mike kunnen overhandigen. De dankbaar- en vriendelijkheid welke we daar ontvingen was grandioos. Sindsdien hebben deze kinderen van Sarnelli onze harten gestolen en zijn we nog heel vaak met onze gedachten bij hen.
Eén van de redenen waarom we er zo achterstaan is dat iedere geschonken euro ook daadwerkelijk aankomt en zelfs door Father Mike enkele keren wordt omgedraaid alvorens hem uit te geven.

Het leed, verdriet en pijn welke deze kinderen allemaal al hebben meegemaakt, proberen wij mede door onze financiële bijdrage een beetje dragelijk te maken om zo deze kinderen ook een uitzicht te geven op een betere toekomst.

Wij hopen dat vele mensen ons hierin willen ondersteunen en samen te werken aan ons eerste grote doel namelijk; het bouwen en inrichten van een healthcentre op het terrein van Sarnelli.

Leon & Henriëtte

Leon Castermans
Leon Castermans

Ik ben getrouwd met Henriëtte en heb twee kinderen: Kristel en Remi. In het dagelijks leven directeur/eigenaar van Chromin Maastricht b.v. , een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van oppervlaktebehandeling van metalen. Mijn hobby’s zijn techniek, vooral motoren, van kinds af aan al bezig geweest met het bouwen van frames, motoren enz. Verder muziek, bij Falcon Radio verzorg ik de techniek bij o.a. John Thoma en Marcel Franssen. Ook camperreizen en wandelen doe ik graag.

Henriëtte Castermans-Wageners
Henriëtte Castermans-Wageners

Henriëtte Castermans-Wageners. Ik maak graag kleren, daarnaast hou ik van lezen, doe wekelijks line-dansen, rondtrekken met de camper en wandelen in de natuur. Verder vind ik het ook heel leuk om met kinderen om te gaan.