Wij, Stichting Vrienden van Sarnelli, zijn opgericht 16-12-2008, statutaire zetel te Maastricht.

Huidige Bestuurssamenstelling:
Voorzitter: Léon Castermans, lid sinds 2008.
Secretaris: Leonne Wassen, bestuurslid sind 2020.
Penningmeester: Katja Houtermans, bestuurslid sinds 2020.                                                Bestuurslid: Henriëtte Castermans-Wageners, lid sinds 2008.                                    Bestuurslid: Rob Jongbloed, lid sinds 2020.

Dan als vaste vrijwilligers: Tommie Sanders assitent-webmaster en Marga Doyl die alle vertalingen voor ons verzorgd.
Bedrijven die ons een warm hart toedragen vindt U onder rubriek “Links”.
Sinds onze oprichting in 2008 worden wij ook aangemerkt als een stichting met ANBI-status ( Algemeen Nut Beogende Instelling).

Leon & Henriëtte

 

Beste mensen,

Na vele jaren aan het Ronald McDonald Huis giften gedaan te hebben zijn we door de zeer enthousiaste verhalen van Ben & Angelique gefascineerd geraakt door het Sarnelli House.
In 2007 hadden we besloten om alle giften en geschenken welke we ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Chromin hadden ontvangen te doneren aan het Sarnelli House.
De actie werd een groot succes en we hebben een mooi bedrag aan Father Mike kunnen overhandigen. De dankbaar- en vriendelijkheid welke we daar ontvingen was grandioos. Sindsdien hebben deze kinderen van Sarnelli onze harten gestolen en zijn we nog heel vaak met onze gedachten bij hen.
Eén van de redenen waarom we er zo achterstaan is dat iedere geschonken euro ook daadwerkelijk aankomt en zelfs door Father Mike enkele keren wordt omgedraaid alvorens hem uit te geven.

Het leed, verdriet en pijn welke deze kinderen allemaal al hebben meegemaakt, proberen wij mede door onze financiële bijdrage een beetje dragelijk te maken om zo deze kinderen ook een uitzicht te geven op een betere toekomst.

Wij hopen dat vele mensen ons hierin willen ondersteunen en samen te werken aan ons eerste grote doel namelijk; het bouwen en inrichten van een healthcentre op het terrein van Sarnelli.

Leon & Henriëtte

 

Leon Castermans
Leon Castermans

Ik ben getrouwd met Henriëtte en heb twee kinderen: Kristel en Remi en drie geweldige kleinkinderen, Zonne, Dim en Robin. In het dagelijks leven was ik directeur/eigenaar van Chromin Maastricht b.v. , een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van oppervlaktebehandeling van metalen. Het bedrijf Chromin Maastricht b.v. is inmiddels overgenomen door mijn zoon Remi.
Mijn hobby’s zijn techniek, vooral motoren, van kinds af aan al bezig geweest met het bouwen van frames, motoren enz. Verder muziek, bij Falcon Radio verzorg ik de techniek bij o.a. John Thoma en Valkenburg Actueel. Ook camperreizen en wandelen doe ik graag.

Henriëtte Castermans-Wageners
Henriëtte Castermans-Wageners

Henriëtte Castermans-Wageners. Ik maak graag kleren, daarnaast hou ik van lezen en puzzelen, doe wekelijks line-dansen, rondtrekken met de camper en wandelen in de natuur. Verder vind ik het ook heel leuk om met mijn kleinkinderen bezig te zijn en uiteraard met de kinderen van Sarnelli te knutselen en te leren eigen kleding te maken.

Katja

545e33a9-f9cb-4a63-9a34-6d2567adaea6

 

Ik ben Katja Houtermans en ik run een klein Boutique Hotel in het centrum van Maastricht. Dagelijks ontmoet ik nieuwe mensen uit allerlei verschillende landen en dat maakt het werk erg leuk en afwisselend! Ik heb samen met Remi een zoontje van 7, Robin! Met hen samen gezellige dingen doen is naast paardrijden voor mij de leukste tijdsbesteding! Ook hou ik van reisjes maken, lang en kort, uit eten gaan en ik ben dol op dieren en kinderen.

 

Rob

rob-2

Ik ben Rob Jongbloed en werkzaam als metaalkundige bij Chromin in Maastricht.

Ik woon samen met mijn partner Norbert in het dorpje Neeroeteren in België, waar wij samen genieten van het leven.

Als het even kan, bezoeken wij vele steden en landen om iets te zien van de wereld. Ik ben al als klein jongetje van 7 jaar lid van Harmonie St. Petrus & Paulus ook wel bekend als “De Greune” van Wolder.

Een prachtige vereniging waar je leert dat je gezamenlijk met andere mensen prachtige doelen kunt bereiken.

Voortgebracht uit een spoorfamilie ben ik als kind al gek van treintjes. Ben dan ook regelmatig te vinden op stations voor de grote treinen en thuis bezig met de kleine treinen op de modelbaan.

We weten dat dit niet voor iedereen in de wereld is weggelegd, daarom is deze stichting een prachtig doel iets aan deze ongelijkheid te doen.

Leonne

leonne

 

Mijn naam is Leonne Wassen. Ik woon met mijn man Hugo en onze twee honden in Maastricht.  Ik volg de Stichting Vrienden van Sarnelli al jaren met veel belangstelling en ben er trots op om nu als bestuurslid deel te mogen uitmaken van deze mooie organisatie.

Verder ben ik werkzaam als gewichtsconsulente en bachbloesem therapeut,  houd van wandelen in de natuur, op reis gaan met onze Magirus Deutz kampeerwagen, lezen en schilderen