Windhoos / Tornado Sarnelli 3

Hierbij nog een aantal foto’s van de windhoos welke Sarnelli getroffen heeft. Herstelwerkzaamheden zijn nog vol aan de gang. De kinderen zijn voornamelijk bezig met opruimen en zagen van bomen. Hun eerste maand grote vakantie is komen te vervallen vanwege gemis van enkele coronamaanden. Vanaf april kunnen ze volop weer opruimen. Ze hebben er allemaal veel zin in.

Bovenstaande foto’s zijn van de bakkerij waar vele lekkernijen worden gemaakt.

Ook de begraafplaats waar zowel de dorpelingen als Sarnelli hun dierbaren laten rusten, heeft last gehad van vele omgewaaide bomen.

Sarnelli House, jongens van ± 8 – 14 jaar, ook hier weer veel bomen stuk en als u op de rechtse foto klikt ziet U ons eerste project van meer dan 10 jaar geleden staan, en gelukkig niks beschadigd,  het “Healthcentre Maastricht”.

Ook bij St. Patrick House, jongenshuis van ± 4 – 8 jaar zijn de meeste bomen gesneuveld, alle speelbeesten zijn kapot en ziet er allemaal heel triest uit.

Gelukkig is bij de grote tuin op de Leerboerderij niet veel gebeurd. Ze zijn alweer volop bezig met het kweken en planten van de nieuwe groenten.