Interview RTV Maastricht

Donderdag 30 augustus hebben wij als Stichting Vrienden van Sarnelli op uitnodiging van RTV Maastricht ons verhaal mogen vertellen over onze stichting in een uitzending van “Bij de Liewe” onder leiding van Pep Peperkamp.

Wij waren samen uitgenodigd met de groep Wenne welke eigen muziek maken en bijzondere pop/rock covers. Wij waren vertegenwoordigd voor het interview met Angelique en Leon, en Henriette verzorgde de foto’s. De groep Wenne waren met een viertal leden van de 5-koppige band aanwezig. Zij hadden nog wat instrumenten bij zich. Zoals U wel zult begrijpen werd het een druk maar gezellig interview. Jammer van de tijd want we hadden nog zoveel te vertellen maar we mogen t.z.t. nog een keertje terugkomen.

Technieker Marco had het ook naar zijn zin en op onderstaande foto’s  een overzicht van de gezellige studio.

Nogmaals onze hartelijke dank aan RTV Maastricht, Pep, Annemie, Khanny en Marco.

KHAP KHUN KA(P)