Verhuizing meiden Viengkhuk

De dag van de grote verhuizing is aangebroken en de meisjes van het “Our Lady of Refuge” huis voor meisjes in Viengkhuk is eindelijk gesloten. Onze meisjes van de ” junior high” hebben de hele week koffers gepakt en geholpen om keukengereedschap en andere apparaten over te brengen naar hun nieuwe huis. Vandaag hebben zij  en de staf afscheid genomen van hun geliefde Viengkhuk en hun intrek genomen in een schitterend, fris en licht onderkomen in het dorp Don Wai. Bij de verhuizing werden ze geholpen door de jongens van de boerderij en “Sarnelli House” en het werk is bijna klaar. De afscheidingsmuur en de weg moet nog worden gedaan

De meisjes zijn erg enthousiast over hun nieuwe huis. Ze zijn blij met de grote ramen, de nieuwe bedden en matrassen en de pure netheid van het gebouw. Ze zijn heel tevreden met de kleur en de indeling en de hele dag waren ze bezig met vegen, hun bed opmaken en hun kasten inruimen. Bureaus voor huiswerk en computers zijn verhuisd, ventilatoren uit elkaar gehaald en schoon gemaakt en tafels, stoelen, kasten, naaimachines zijn allemaal verhuisd. Voor de staf, en Sr. Lek in het bijzonder, moet het moeilijk zijn om afscheid te nemen van een huis dat onderdak en veiligheid bood aan dozijnen meisjes, die er allemaal warmte, vrede en geluk vonden onder leiding en bescherming van deze fantastische vrouwen. Het nieuwe huis zal dezelfde veiligheid en liefde bieden aan nog vele anderen.

Een nieuw huis bouwen was een onverwachte en dure verplichting voor Sarnelli House en we zijn veel dank verschuldigd aan onze vrienden en donoren van overal ter wereld, die ons geholpen helpen. De geldinzameling en goedheid van de Stichting Vrienden van Sarnelli in Nederland, de familie Mazza, Dr. Mike en Kathy Jennings en Reggie Bollich in de VS en ontelbare anderen, die gaven wat ze konden missen hebben het mogelijk  gemaakt dit probleem snel en zonder al te veel stress op te lossen. We blijven U altijd dankbaar.