Kerstfeest Outreach Programma

Op ons uitgestelde Kerstfeest, toen Kate terug was van haar huwelijksreis, zagen we de kinderen, die oefenen voor hun marsliederen, langs komen om de gasten te vermaken. Met het koude weer in februari werden de cadeaus, een warmwater boiler en handdoeken, dankbaar in ontvangst genomen. Dank aan de Vrienden van Sarnelli, Nederland. www.vriendenvansarnelli.nl , die de cadeaus voor de Outreach party hebben gesponsord.

Geen Kerstfeest, hoewel wat laat, zou compleet zijn zonder kleefrijst, gekruide Som Tam en gegrilde kip, gevolgd door ijs.

 

De mensen van het Outreach Programma(de aller armste mensen in de buurt van Sarnelli) werden ontvangen in de Mary & Jozef Hal alwaar de kinderen hun beste beentjes voorzetten in hun pas geleerde marsliederen door zuster Dominique.

 

Father Mike reikt een van de vele warmwaterboilers uit welke gesponsord zijn door onze stichting Vrienden van Sarnelli.

 

Voor velen van ons zou het goed zijn om te zien hoe deze mensen leven. Dan besef je iedere keer weer hoe goed wij het hebben.