Naar de Top Voor Sarnelli / Patrick Mans

Wie is Patrick Mans ?
Patrick Mans, 42 jaar oud, getrouwd met Bianca en vader van twee mooie dochters Denise en Eva. Woonachtig in Valkenburg a/d Geulle en werkzaam op de IT afdeling bij de firma Medtronic. Jarenlang hebben Ben en Angelique Ummels me geïnspireerd met al hun verhalen over Sarnelli, dus afgelopen december hebben we besloten naar Thailand te reizen en het zelf te gaan voelen hoe het daar is. De positieve gedachten overweldigen je op het moment dat je aan komt en we voelden meteen waar ze al die jaren over praten. Het was duidelijk dat ik niet gewoon weg kon gaan bij Sarnelli en dit boek kon sluiten, met deze actie hoop ik bij te kunnen dragen aan alle goede dingen die daar gebeuren.

 

December 2013 was Patrick samen met zijn gezin in Thailand en bracht een bezoek aan Sarnelli. Hij was zo onder de indruk dat bij thuiskomst hij het onderstaande wilde volbrengen;

 

 

Na vele uren op hometrainer, sportschool enz. zijn ook de laatste controles en afstellingen aan de mountainbike gedaan waar het uiteindelijk mee moet gebeuren.

 

Eindelijk allemaal klaar voor de start, spanning, concentratie en de adrenaline giert door het lichaam. Naar de Top voor Sarnelli.

 

Dag één zit erop, heel zwaar maar heel voldaan en nu voorbereiden op dag twee.

 

Net op tijd kreeg Patrick de aanmoedigingen van de kinderen van Sarnelli onder ogen. Zonder deze beelden in gedachte had hij zijn tweede dag waarschijnlijk niet gehaald. Klik op de foto links en zie de aanmoedigingen van de kinderen.

 

Dag twee was onmenselijk zwaar. De temperatuur van dag 1 namelijk 33°C was nu maar 3°C. Van zon naar regen. Sneeuw en koeien op de route. Extreme beklimmingen tot 35% stijging. Hierdoor heeft hij de laatste 600 mtr. beklimming niet kunnen afmaken maar om de berg naar de finischplaats gereden. Vele malen was Patrick aan het einde van zijn krachten. Grote vraag hoe nu morgen verder. Gelukkig kreeg hij ‘s avonds het filmpje van Sarnelli onder ogen. Er was maar één oplossing; Go GO Go Patrick. Morgen de derde en laatste dag maak ik het af.

 

Het zit erop. Dag drie heeft hij ook tot een goed einde gebracht. Een topprestatie !!! “Naar de Top voor Sarnelli” .

 

 

Hier nogmaals de feiten van de afgelopen drie dagen op een rijtje. Een fantastische prestatie voor iemand die er een bourgondische levensstijl op nahoudt zoals hij zelf omschrijft.

 

 

Namens Stichting Vrienden van Sarnelli mochten Ben en Angelique bovenstaande cheque in ontvangst nemen. Het fantastische bedrag van € 8820,- . Namens stichting Vrienden van Sarnelli, Father Mike, alle stafleden en the kids KHAP KHUN (K)AP.

 

Door op bovenstaande foto te klikken ziet U in een kort filmpje de geweldige prestatie over drie dagen welke Patrick geleverd heeft en hiermee een fantastisch bedrag bij elkaar gebracht heeft voor de kinderen van Sarnelli.