Vastenactie Lyceum Schöndeln Roermond

Begin schooljaar 2013 zijn wij, stichting Vrienden van Sarnelli, uitgekozen door Lyceum Schöndeln te Roermond om alle opbrengsten van hun jaarlijkse vastenacties ten gunste van het Sarnelli House zouden komen. Vrijdag 4 juli jongstleden was het zover dat zij ons het opgehaalde bedrag zouden overhandigen. Onderstaand ziet U wat verslagen, foto’s en filmpjes over al hun acties.

 

Met een hele leuke ludieke actie werd ons het totaalbedrag bekend gemaakt. Op een aardbeientaart had men met slagroom het bedrag gespoten. Wij konden onze ogen niet geloven waw € 11.612,- !!!!!!!!!!!

 

De Vastenactie ( auteur Sil te Kortschot)

Vrienden van Sarnelli.

Er is namens het SP (het School Parlement) een vastenactie gehouden, met als goede doel dit jaar de stichting Vrienden van Sarnelli. We hebben met het hele SP verschillende dingen georganiseerd om zoveel mogelijk in te zamelen voor het doel. Leerlingen en onderwijzend personeel konden zich opgeven om mee te doen aan allerlei marathons zoals de nachtwandelmarathon, de gamemarathon, de lesmarathon en nog een aantal. Ook hebben een aantal (oud)docenten en medewerkers van de school heel veel kilometers met de fiets afgelegd. Er waren ook een aantal kraampjes opgericht om dingen te verkopen tijdens de pauzes van de school. Uiteindelijk hebben we een bedrag van €11,612,- verzameld met alle activiteiten tijdens de vastenactie! Wij wensen jullie namens het SP veel succes met meer geld in te zamelen voor dit goede doel!

 

Enkele foto’s van de nachtwandelmarathon

 

Door links op de foto te klikken komt U op de site van Lyceum Schöndeln uit waar nog meer foto’s te zien zijn van alle vastenacties die gehouden zijn voor Sarnelli.

 

 

Bovenstaande foto’s zijn genomen tijdens de vastenactie sponsortocht door het personeel van Lyceum Schöndeln. Een tocht van Winterberg naar Roermond van 12-14 april.

 

Hieronder een kort leuk filmpje opgenomen door TV Ellef van de Vastenacties door het Lyceum Schöndeln te Roermond.