Singing of the Stars

Op 18 oktober, in de schoolvakantie, werd er een zangwedstrijd georganiseerd met de deskundige hulp van Fr. Ole en Broeder Keng, tussen alle 6 de huizen. De kinderen hadden 2 weken tijd gekregen om zich voor te bereiden en er was prijzengeld beschikbaar gesteld als extra aanmoediging. De wedstrijd werd gehouden in de nieuwe Maria en Jozef zaal, en het nieuwe podium werd grondig ingezegend. Er was een panel angst aanjagende juryleden, waarin vrijwilligers uit Nederland, Australië, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten en een zeer bekende drummer, zanger, geldinzamelaar en geliefde supporter van Sarnelli House – Fr. Chuck. Ieder huis moest drie liedjes ten gehore brengen. Ons Lady of the Refuge House en Sarnelli House wisten heel hoed hoe ze de aandacht van de jury konden trekken en zongen ieder een liedje in het Engels.

 

. De kinderen van House of Hope deden het prima ondanks dat ze een beetje geïmponeerd waren door de omgeving. Ze gingen allemaal naar buiten met olifant rekwisieten, wat heel erg leuk was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er werd ook dramatisch geacteerd door de meisjes van Vienkhuk, terwijl het lied over een arme grootmoeder die voor haar kinderen zorgen hartverscheurend was. Sarnelli had ook 2 blinde kinderen met een gitaar en vocaal, met Don Rac als achtergrondzanger bij één nummer. De jongens van het Jan en Oscar huis onder leiding van Kee Dee lieten de meisjes gillen toen een paar fans dansten op een Thaise popsong. De kinderen van House of Hope deden het prima ondanks dat ze een beetje geïmponeerd waren door de omgeving. Ze gingen allemaal naar buiten met olifant rekwisieten, wat heel erg leuk was. Nazareth House had Breeo op gitaar, vergezeld door Fa en Gip die een Thaise ballade zongen. De jongens van St. Patrick’s deden het goed met Nong, Golf en Jo op gitaar. Zij zongen geweldig. Maar het eindresultaat voor de eerste prijs was voor Our Lady of Refuge en het vrolijke gejuich duurde eindeloos. Dankzij Fr. Chuck en Jim Snell ontving ieder huis een geldprijs en ging er niemand met lege handen naar huis.