Koninklijk bezoek

Dit jaar, in augustus, vierde een heel vrijgevig Thais echtpaar samen hun verjaardag. De kunstenaar, de heer Manrat Srikaranonda die 85 jaar werd en zijn vrouw hadden een concert met vrienden en speciale gasten in Bangkok en besloten de opbrengst van de avond aan Sarnelli House te schenken.
Fr. Ole was aanwezig om de gulle donatie van bijna 500000 THB in ontvangst te nemen. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Soamsawali, die ook aanwezig was bij de voorstelling, was geïnteresseerd in het werk van Sarnelli House. Na een gesprek met Fr. Ole bood zij aan om haar eigen arts naar Sarnelli House te laten komen om de kinderen met HIV/aids zo goed mogelijk te helpen.
Op 10 september kwam dr. Praphan Phanupak op bezoek in Sarnelli, samen met dr. Pope en zijn team van het Besmettelijke Ziekten Centrum van het Srinagarind ziekenhuis Khon Kaen, waar de meeste kinderen met HIV/AIDS van Sarnelli worden behandeld.

 

Dr. Praphan op bezoek en deelde geschenken uit van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Soamsawali.

 

De dag voor het bezoek van dr. Praphan kwam er een team van Hare Koninklijke Hoogheid om te verzekeren dat aan alle Koninklijke protocollen werd voldaan en om de zaal in te richten met de nodige middelen om de verschuldigde eer te bewijzen aan Hare Koninklijke Hoogheid. De kinderen hadden een dag vrij van school en ze hadden hun beste kleren aan en gedroegen zich uitmuntend.
Fr. Shea en Fr. Ole leidden dr. Praphan en zijn team rond in de huizen en de kliniek. Hij had een ontmoeting met de kinderen en deelde geschenken uit van Hare Koninklijke Hoogheid. Het was een prachtige dag en de eerste voor Sarnelli om een vertegenwoordiger van de Thaise Koninklijke Familie op bezoek te krijgen

 

 

Wat zijn we ontzettend trots dat een vertegenwoordiger van de Thaise Koninklijke Familie op bezoek is geweest bij Sarnelli en ook een bezoek hebben gebracht aan ons/jullie “Healthcentre Maastricht”.