Kate Introna

Verjaardag “Pi Kate” 15 september 2018

Vandaag kwamen de kinderen bij elkaar om de verjaardag van een heel bijzondere vrouw te vieren, “Pi Kate”.

Kate Introna kwam voor de eerste keer in 2002, voor een jaar, naar Sarnelli. Het was een moeilijke tijd omdat veel kinderen er slecht aan toe waren en er waren weinig mogelijkheden om ze te behandelen. Kate en de staf kregen uiteindelijk medicijnen ter beschikking en de gezondheid van de kinderen begon langzaam te verbeteren. Ze ging terug in de verpleging in Australiē en later werkte ze als hulpverleenster in Indonesie, maar in de vakanties kwam ze steeds terug naar Sarnelli, omdat hier echt haar hart lag.

Kate verhuisde definitief naar Nong Khai in 2007 en is nu een centraal deel van het werk hier geworden. Ze is verpleegster, raadgeefster, vriendin en grote zus van de kinderen en een grote bondgenoot, een klankbord en vriendin van Fr. Mike Shea en de staf. Kate is de ziekenzorg co-ordinatrice in Sarnelli House, ze schrijft onze populaire nieuwsbrief, overziet het vrijwilligers programma, leidt het Outreach programma met twee andere stafleden en helpt bij sponsoring, gasten en nog veel meer.

Ze heeft zelfs, in de tussentijd, nog een man gevonden en is in de kerk van Don Wai, in november 2015, getrouwd. Fr. Shea en de kinderen waren enthousiast om Kate vandaag haar speciale dag te bezorgen. Ze is bij iedereen geliefd. Fijne verjaardag Pi Kate!

              KATE THANK YOU VERY MUCH FOR WHAT YOU DO FOR THE KIDS

 

Afgelopen week heeft iedereen, kinderen, moeders, volunteers enz. geholpen om alle rijstvelden te oogsten. We hadden dit jaar een goede oogst, dus iedereen heeft voldoende rijst voor het komende jaar. Daarom voor alle vrienden zonder Facebook een aantal leuke foto’s van het oogsten van de rijst.