Nieuwsbrief maart-1 2013

 

Vrouwenbond Geulle

Een dag uit het leven van Mair Peh

8 Maart jl. was het Internationale Vrouwendag! De dames van Vrouwenbond uit Geulle hadden ons een paar maanden eerder benaderd met de vraag of wij deze dag een lezing wilden doen over het Sarnelli House. Elk jaar op Internationale Vrouwendag komen deze dames van Meerssen en omstreken samen en ieder jaar opnieuw wordt er geld in gezameld om een goed doel te steunen waarin de vrouw centraal staat.
Deze keer dus de beurt aan ons, met als thema “Een dag uit het leven van Mair Peh”. Eén van de sterke dames achter Fr. Mike, een dame die haar hele leven toewijd aan de zorg van anderen. In een goed gevulde zaal in Café ’t Heukske in Geulle (het dorp waar Ben en ik overigens wonen) zorgde Leon voor de foto en videopresentatie, nam Henriette de kraam met de zelf gemaakte spulletjes van de kids waar en hielden Ben en ik de presentatie. In de pauze werd er een tombola gehouden en konden de dames spulletjes bij ons kopen. Het werd een fantastische middag. Maar liefst een bedrag van € 840,- konden we na afloop op de rekening van Sarnelli bijschrijven 😉
Dames van Groot Meerssen en omstreken….. ontzettend bedankt voor jullie vrijgevigheid en voor jullie hartverwarmende reacties. We hebben een leuke middag gehad! Hier doen we het graag voor.

Stichting Vrienden van Sarnelli

Leon, Henriette, Ben & Angelique

 

 

Aandachtige dames van de vrouwenbond voor de presentatie van Angelique & Ben.

Henriette verkoopt spullen gemaakt door de kinderen van Sarnelli.

Father Michael Shea