Nieuwsbrief mei-1 2012

El Dunya

Lieve Vrienden van Sarneli,

6 Mei jl. was het weer zover. Voor de tweede keer stonden we met een stand in het park van Maastricht tijdens de El Dunya Markt. Ieder jaar staan hier vrijwilligers met een stand om
hun Goed Doel onder de aandacht te brengen. Het leuke aan deze markt is dat er veel verschillende culturen bij elkaar komen. Het is altijd een gezellig en kleurrijk geheel.

 

 

Iedereen had er ontzettend veel zin in! De kinderen van Sarnelli hadden speciaal voor deze dag weer heel wat sieraden, zeep, sleutelhangers, olifantenbeursjes etc. gemaakt zodat de stand er weer mooi bij stond. En ook Maud, het 10-jarig nichtje van Ben, was weer van de partij om te helpen. Dus mensen….. kom maar op……

Helaas zat het weer deze keer niet mee. Wat heeft het geregend! We stonden letterlijk te soppen in het gras. Hierdoor viel het aantal bezoekers dit jaar jammer genoeg iets tegen.
Toch mogen we niet klagen. Voor € 125,00 hebben we deze keer aan spulletjes verkocht. En ondanks het slechte en koude weer hebben we er samen een leuke en gezellige dag van gemaakt.

Een speciaal bedankje dan ook aan al die mensen die deze dag, nat en verkleumd, een bezoek hebben gebracht aan onze stand. Knap hoor!!

Later dit jaar zal er waarschijnlijk opnieuw een El Dunya Markt worden gehouden.
Laten we hopen dat de zon ons dan niet in de steek laat.

 

Namen Stichting Vrienden van Sarnelli en alle kinderen van Sarnelli wederom

Kap Khun Ka(p) oftewel bedaaaank!

X Angelique